Billig fragt
Gratis returnering
Hurtig levering
Dametøj

SAABY DESIGN laver smart og funktionelt dametøj til kvinder der gerne vil være komfortabelt klædt og samtidig se smart og moderne ud.

Vi bekymrer os om miljøet og hvad vi udsætter vores kroppe overfor. Så derfor har vi lavet vores første kollektioner i OEKO TEX STANDARD 100, da dette er med til at sikre en bæredygtig produktion af textiler, lige...

SAABY DESIGN laver smart og funktionelt dametøj til kvinder der gerne vil være komfortabelt klædt og samtidig se smart og moderne ud.

Vi bekymrer os om miljøet og hvad vi udsætter vores kroppe overfor. Så derfor har vi lavet vores første kollektioner i OEKO TEX STANDARD 100, da dette er med til at sikre en bæredygtig produktion af textiler, ligesom der under denne mærkning er stramme krav til kemikaliebrugen.

Vi ønsker at vores dametøj har lang leve tid, hvilket gør at vores designs har et praktisk snit der gør at det ser godt på alle kvinder. Så uanset højde, drøjde og alder så vil det være muligt at finde en passende model i SAABY DESIGN.

Læs mere

Dametøj Der er 1 produkt.

Underkategorier

 • Kjoler

  Kjoler fra SAABY DESIGN laves i bæredygtige tekstiler og i smukt design som er tilpasset den moderne kvindes behov for praktisk og lækkert snit i moderne farver.

 • Bluser
 • Cardigan

  Cardigans fra SAABY DESIGN er designet så de passer ud over vores kjoler og toppe. Selv dem med lidt vidde i ærmet. SAABY DESIGN har haft for øje at snit og materialer gør at det er lækkert at have på og har fuld bevægelsesfrihed. Super flot ud over en kjole eller et par jeans.

 • Toppe
 • Jumpsuits

  SAABY DESIGN laver skønne jumpsuits i dejligt blødt tekstil der former sig efter kroppen og samtidig giver bevægelsesfrihed. Super smart med et par høje hæle; ligesom den er praktisk i det daglige med et par flade sko.

 • Jakker

   SAABY DESIGNS smarte casual jakker som er super praktiske.

 • Veste

  Veste

Viser 1 - 1 af 1 resultat
Viser 1 - 1 af 1 resultat