Billig fragt
Gratis returnering
Hurtig levering

Om SAABY DESIGN

SAABY DESIGN er et dansk firma, hvis vision er at lave tøj til den stilbevidste mor og kvinde. Vi bekymrer os meget om bæredygtighed i flere former, så vi har derfor fokus på både miljø samtidig med at vi forsøger at tage et socialt ansvar.
Vore første kollektioner af tøj, samt tekstiler til hjemmet er derfor lavet i OEKO-TEX Standard 100. Dermed sikrer vi at der også er passet på vores natur under fremstillingen og på vej til den endelige forbruger.


Samtidig har vi forsøgt at tage udfordringen op med at man som mor både gerne vil føle sig smart - men i den grad også gerne have noget let og funktionelt tøj at tage på, både i den søde ventetid og imens man ammer sin lille ny.


Vi forsøger at holde vores priser så den almindelige dansker har råd til at købe vores tøj - OG GÅ I DET.


SAABY DESIGN - er et dansk lille team, hvis medarbejdere primært er personer ansat i fleksjob. Vi er bosiddende i Skanderborg, hvor vi primært syer demomodeller og bruger tid på at skabe nye brugbare kollektioner. Vi har allieret os med en systue i Bulgarien, dette har været nødvendigt for at kunne holde priserne nede så alle kan være med.

co2neutralgrey.png